Demodager og utviklede løsninger

Opptaket av demodager forteller mer om hva StartOff er, både for leverandører eller offentlige virksomheter som oppdragsgivere, og for offentlige virksomheter som kan være interessert i løsningene.


Demodag november 2022

Opptak kommer snart!


Demodag mars 2022

Over 15 uker har Variable, Autility, Clean Sea Solutions, Iterate og Frisk Utvikling utviklet løsninger som svarer på behovene som deres offentlige oppdragsgivere utlyste som StartOff-konkurranser. På demodagen ble løsningene demonstrert, du kan høre mer om StartOff og om de utviklede løsningene kan være noe for din virksomhet.

Variable logo

RIIK + Variable: "Mer klimavennlige innkjøp"
Spol frem til 15:09
Variable svarte på RIIK sin utfordring, og har videreutviklet en software som måler klimabelastningen fra innkjøp. Interessert i Variable sin løsning? Ta kontakt med de her! Ta kontakt med de her!

Autility logo

Kristiansand ingeniørvesen + Autility: "Overvåking infrastruktur"
Spol frem til 33:30
Autility svarte på Kristiansand Ingeniørvesen sin utfordring, og har videreutviklet en software for å overvåke kritisk infrastruktur. Interessert i Autility sin løsning? Ta kontakt med de her!

Clean sea solutions

Kristiansand parkvesen + Clean Sea Solutions: "Smartere avfallshåndtering i skjærgården"
Spol frem til 56:42
Clean Sea Solutions svarte på Kristiansand parkvesen sin utfordring, og har utviklet en smart avfallsbeholder til skjærgården. Interessert i Clean Sea Solutions sin løsning? Ta kontakt med de her!

NAV + Iterate: "Digital løsning for rekruttering av brukertester"
Spol frem til 1:21:08
Iterate svarte på NAV sin utfordring, og har videreutviklet en rekrutteringsløsning for brukertester. Interessert i Iterate sin løsning? Ta kontakt med de her!

Frisk utvikling logo

NAV + Frisk Utvikling: "Nye løsninger for arbeidsavklaring"
Spol frem til 1:43:20
Frisk Utvikling svarte på NAV sin utfordring, og har utviklet en ny måte å jobbe med arbeidsavklaring. Interessert i Frisk Utvikling sin løsning? Ta kontakt med de her!


Demodag juni 2021

I juni 2021 inviterte vi til vår aller første demodag. Her demonstrerte Mazemap og Simplifai løsningene de hadde videreutviklet for henholdsvis Sunnaas Sykehus og Arkivverket. Du kan se opptak fra denne demodagen her:


Sunnaas Sykehus HF + Mazemap: "Utvikling av ny løsning for digital veiviser"
Spol frem til 3:30
Mazemap svarte på Sunnaas Sykehus HF sin utfordring, og har videreutviklet en digital veifinner. Interessert i Mazemap sin løsning? Ta kontakt med de her!

Arkivverket + Simplifai: "Nye løsninger for automatisk arkivering av e-post"
Spol frem til 18:30
Simplifai svarte på Arkivverket sin utfordring, og har utviklet en løsning for automatisert arkivering av e-post. Interessert i Simplifai sin løsning? Ta kontakt med de her!


Oppdatert: 10. november 2022

Kontakt

StartOff-teamet bistår med hjelp og støtte underveis i prosjektene. Har du spørsmål, er det bare å sende en e-post til startoff [at] dfo.no

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord