Utviklede løsninger

Her finner du løsninger som har blitt utviklet gjennom StartOff. Vil du vite mer om løsningen eller selskapet bak, finner du kontaktinformasjon inne på hver enkelt løsning.

Arrangørvennlig by

Axaz svarte på Fredrikstad kommunes utfordring, og har utviklet en løsning som gir en enklere og mer oversiktlig prosess for arrangører inn mot kommunen. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Axaz!

Du kan også lese om oppdragsgivers erfaringer her.

Se Axaz pitche sin løsning

Automatisk arkivering av e-postSimplifai svarte på Arkivverket sin utfordring, og har utviklet en løsning for automatisert arkivering av e-post. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Simplifai!

Se Simplifai pitche sin løsning

Spol frem til 18:30


Automatisk og detaljerte transportdata

Counting Hero svarte på Troms og Finnmark fylkeskommune sin utfordring, og har utviklet en løsning som gir enda mer detaljert trafikkovervåkning. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Counting Hero!

Du kan også lese om oppdragsgivers erfaringer her.

Se Counting Hero pitche sin løsning

Digital veiviser

DigitalVeiviser_MazeMap

Mazemap svarte på Sunnaas Sykehus HF sin utfordring, og har videreutviklet en digital veifinner. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Mazemap!

Se Mazemap pitche sin løsning

Spol frem til 3:30


Effektiv omplassering av sykler

Masterloop svarte på Kolumbus sin utfordring, og har utviklet en løsning som gir mer effektiv omplassering av sykler. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Masterloop!

Se Masterloop pitche sin løsning

Gamingpark

Qvisten og Stargate Media svarte på Larvik kommunes utfordring, og har utviklet gamingpark-konseptet for å aktivisere gamere. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Qvisten og Stargate!

Se Qvisten og Stargate pitche sin løsning

Klimavennlige innkjøp

Variable svarte på RIIK sin utfordring, og har videreutviklet en software som måler klimabelastningen fra innkjøp. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Variable!

Se Variable pitche sin løsning

Spol frem til 15:09


Overvåkning av kritisk infrastruktur

Autility svarte på Kristiansand Ingeniørvesen sin utfordring, og har videreutviklet en software for å overvåke kritisk infrastruktur. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Autility her!

Se Autility pitche sin løsning

Spol frem til 33:30


Rekrutteringsløsning for brukertest

Iterate svarte på NAV sin utfordring, og har videreutviklet en rekrutteringsløsning for brukertester. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Iterate her!

Se Iterate pitche sin løsning her

Spol frem til 1:21:08


Smart avfallshåndtering i skjærgården

Clean Sea Solutions svarte på Kristiansand parkvesen sin utfordring, og har utviklet en smart avfallsbeholder til skjærgården. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Clean Sea Solutions!

Se Clean Sea Solutions pitche deres løsning

Spol frem til 56:42


Spillbasert læringsplattform for den nye arbeidshverdag

Avec_Aktiv_arbeidshverdag

Avec svarte på Patentstyret sin utfordring, og har utviklet en spillbasert læringsplattform for overgangen til en aktivitetsbasert arbeidshverdag. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Avec!

Se Avec pitche sin løsning

Unge på vei til jobb

DFØ

Frisk Utvikling svarte på NAV sin utfordring, og har utviklet en ny måte å jobbe med arbeidsavklaring. Interessert i løsningen? Ta kontakt med Frisk Utvikling!

Se Frisk utvikling pitche sin løsning

Spol frem til 1:43:20


Oppdatert: 7. mars 2023

Kontakt

StartOff-teamet bistår med hjelp og støtte underveis i prosjektene. Har du spørsmål, er det bare å sende en e-post til startoff [at] dfo.no.

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord