Høring - krav til klimavennlig mat og lærlinger i anskaffelser av måltidstjenester (avsluttet)

Informasjon om prosess og innspill til nye krav til klimavennlig mat og lærlinger i anskaffelser av måltidstjenester. Frist for innspill er utløpt.

Høring, DFØ - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester
docx 178.11 KB

DFØ har utarbeidet forslag til fire standardformulerte krav som offentlige oppdragsgivere kan bruke ved anskaffelse av måltidstjenester. Kravene er tilpasset anskaffelse av kantinetjenester, men kan tilpasses av brukeren til andre typer måltidstjenester, som catering og møtemat. 

Kravene innebærer:

  • Leverandøren skal ha et tilbud av klimavennlig mat, og det skal gjøres tiltak som påvirker gjestene til å velge dette
  • Leverandøren skal gjennom kontraktsperioden måle salg av klimavennlig mat
  • Leverandøren er tilknyttet en lærlingordning og at lærlinger skal delta i utførelsen av kontraktsarbeidet i tjenestekontrakter

Frist for å gi innspill er 15. august 2022 (fristen er utløpt)

Høringsinnspill sendes via eformidling eller til postmottak@dfo.no med kopi til victoria.stokke. E-posten med høringssvar må merkes med "Høringsinnspill - krav til klimavennlig mat i anskaffelser av måltidstjenester"

Høringsinnspill

DFØ fikk 16 høringssvar. Du kan lese høringsinnspillene i dokumentene under. De endelige kravene er publisert i Kriterieveiviseren.

Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Grønn framtid.pdf
pdf 243.58 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Framtiden i våre hender.pdf
pdf 1.01 MB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - NHH.pdf
pdf 541.1 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - PAN Norge (1).pdf
pdf 963.81 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - PAN Norge (2).pdf
pdf 10.64 MB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Coor Service Management.pdf
pdf 12.29 MB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Matvalget.pdf
pdf 516.64 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Sykehusinnkjøp HF.pdf
pdf 660.42 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Bergen kommune.pdf
pdf 187.74 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Helsedirektoratet (1).pdf
pdf 568.95 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Helsedirektoratet (2).pdf
pdf 144.58 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Miljøfyrtårn.pdf
pdf 180.81 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - OsloMet.pdf
pdf 10.54 MB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - ISS.pdf
pdf 11.09 MB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - SMB Norge.pdf
pdf 1.04 MB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Nordre Follo.pdf
pdf 58.6 KB
Høringsinnspill - Krav til klimavennlig mat og bruk av lærlinger i offentlige anskaffelser av måltidstjenester - Virke.odt
odt 47.58 KB
Oppdatert: 28. februar 2023

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord