Styringsparametere og statistikk om innkjøp

Bruk av styringsinformasjon på anskaffelsesområdet er viktig for virksomhetsstyringen. For å nyttiggjøre seg av data for styring trengs det mål gjennom utarbeidelse av styringsparametere/KPI-er for ulike områder.

Jo mer detaljerte data, jo bedre mulighet har du for å få korrekt og detaljert styringsinformasjon. Styringsinformasjonen må være nyttig, korrekt og rettidig og fremlegges jevnlig for de rette beslutningstakerne i virksomheten.

Les mer om bruk av styringsparametere:

Statistikk

Se oversikt over utgifter til innkjøp av varer og tjenester i offentlig sektor og utgifter til innkjøp i statsforvaltningen. Sjekk din virksomhet også!

Denne siden viser til tilgjengelig statistikk og analyse som Digdir har samlet innenfor området anskaffelser. Du finner statistikk om digitalisering også. Se oversikt over utgifter til innkjøp av varer og tjenester i offentlig sektor og utgifter til innkjøp i statsforvaltningen.

Her finner du oversikt over nøkkeltall og statistikk om offentlig forvaltning:

Data og statistikk om anskaffelser

Finn statistikk og nøkkeltall om innkjøp i offentlig sektor generelt og på klima- og miljøområdet.​

Oppdatert: 15. desember 2022

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.