DFØ søker kommuner som vil pilotere tildelingskriterier på energieffektivisering i bygg, rehabilitering og leie av eiendom

DFØ ønsker å komme i kontakt med prosjektledere og innkjøpere i små og store kommuner som ønsker å pilotere krav og kriterier for energieffektivisering. DFØ tilbyr å være en sparringspartner gjennom hele anskaffelsesprosessen.

Kravene og kriteriene DFØ ønsker testet, er egnet for å bruke i anskaffelser av nybygg, rehabilitering og leie av eiendom. Både offentlige byggherrer og leietakere oppfordres til å ta kontakt.

– Vi ønsker å tilby de første fem byggherrene eller leietakerne som ønsker å delta, mulighet for sparring og støtte gjennom hele prosessen, fra markedsdialog til oppfølging av kontrakt. Dette vil hjelpe oss med å sikre at våre krav og kriterier er brukervennlige for både oppdragsgivere og leverandører, sier seniorrådgiver Cecilie Blytt.

Kravene og kriteriene som skal piloteres finner du i dag i Kriterieveiviseren under kategoriene for bygg. Velg krav eller tildelingskriterier og energi.

Ønsker du å delta? Kontakt Cecilie Blytt.

Publisert: 24. mai 2024

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.