Pilotering for fylkeskommuner og kommuner

Statens innkjøpssenter har fått i oppdrag å igangsette en pilotordning der fylkeskommuner og kommuner kan delta på de statlige fellesavtalene. Piloteringen er midlertidig satt på vent.

DFØ v/Statens innkjøpssenter har fått i oppdrag å igangsette en pilotordning der fylkeskommuner og kommuner kan delta på de statlige fellesavtalene. Det er frivillig for kommunesektoren å tilslutte seg de statlige fellesavtalene og piloteringen skal vare over en fireårsperiode.

Det er uavklart om kommunesektorens deltakelse på de statlige fellesavtalene vil utløse merverdiavgift. I påvente av en avklaring, har DFØ v/Statens innkjøpssenter per september 2022 besluttet å midlertidig stoppe piloteringen til spørsmålet om merverdiavgift er avklart. Fylkeskommuner og kommuner har inntil videre ikke mulighet til å tilslutte seg de statlige fellesavtalene.

Tidligere informasjon fra Statens innkjøpssenter

Informasjonsbrev til alle fylkeskommuner og kommuner av 29. januar 2022.

Informasjonsbrev om pilotering for fylkeskommunal og kommunal deltakelse på statlige fellesavtaler
pdf 176.44 KB

Statens innkjøpssenter gjennomførte et informasjonsmøte 16. februar 2022.

Informasjonsmøte fylkeskommuner og kommuner 16.02.2022
pdf 1.82 MB

Oppdatert: 12. desember 2022

Kontakt

  • e-post: statens.innkjopssenter [at] dfo.no (statens[dot]innkjopssenter[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.