Bruk DFØs team for innovative anskaffelser

DFØ støtter offentlige innkjøpere i å utvikle og anskaffe morgendagens løsninger. – DFØs team for innovative anskaffelser kan være en meget nyttig støttepartner, men ikke alle er klar over at DFØ tilbyr noe mer enn skriftlig veiledning, sier seniorrådgiver Magne Hareide.

DFØs team for innovative anskaffelser er spesialister som kan hjelpe deg med ulike kompetansetiltak, veilede deg i hvordan strategisk anvende anskaffelser for å oppnå nye løsninger, men også operativ bistand i gjennomføring av anskaffelser. Med deres ekspertise vil du få støtte gjennom hele anskaffelsesprosessen, og du vil lære om innovative anskaffelser gjennom en mentor.

– Innovasjon gjennom anskaffelser er kjempenyttig og faktisk et lite kinderegg: Det gir gevinster for det offentlige i form av kostnad-, tid-, eller miljøbesparelser, vi som innbyggere får bedre offentlige tjenester, samtidig som det bidrar til næringslivsvekst – gjerne for små oppstartsbedrifter og lokalt næringsliv, sier Magne Hareide, seniorrådgiver og veileder i innovative anskaffelser.

Han sier at både innovasjon og anskaffelser kan være tema som virker både vanskelige og skumle for mange.

– Det kan være utfordrende å tenke nytt og å utfordre seg selv og organisasjonen. Det å utnytte innovasjonskraft og teknologikompetanse i næringslivet for å sammen løse problemer og arbeidsoppgaver i det offentlige på en bedre måte, er nytt for veldig mange. Og vi har kompetansen du trenger for å lykkes. Jeg tror alle i stat og kommune kan identifisere utfordringer og forbedringspotensial innenfor sitt felt. Da tør jeg påstå at alle også har gode innovasjonsanskaffelser som venter, sier Magne Hareide.

Kontaktinformasjon

Trenger du operativ bistand i ditt prosjekt? Trenger du hjelp til hvordan virksomheten kan begynne å jobbe med innovasjon i anskaffelser? Eller trenger du kompetanseheving eller innlegg på din samling eller konferanse?

Vi kan hjelpe deg. Bare ta kontakt.

Les mer om innovative anskaffelser

Publisert: 15. mai 2024

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.