Mottakere i ELMA

Her kan du søke i virksomheter som er registrert som mottakere av EHF faktura i ELMA-registeret.

Hva er ELMA
Hente ut alle dataene via Datahotellet
Hvordan bli registrert som mottaker i ELMA eller bytte økonomisystem/aksesspunkt

Bli registrert:

Ta kontakt med et aksesspunkt og be om å bli oppført i ELMA-registeret. De fleste økonomisystemer (også Nettbank Bedrift) har automatisk innmelding - kontakt ditt økonomisystem og hør hvordan det gjøres. Lenke til de aksesspunkt vi har registrert

Bytte system eller aksesspunkt:

Ta kontakt med din gamle systemleverandør og be de slette deg fra adresseregisteret ELMA. Deretter tar du kontakt med ny systemleverandør og ber de registrere ditt organisasjonsnummer i ELMA. (Aksesspunktet kan være knyttet til ditt bestillingssystem, økonomisystem (eller Nettbank Bedrift).

Hvis du ikke vil motta EHF i ditt system kontakt din nåværende eller tidligere systemleverandør og be de slette organisasjonsnummeret ditt i ELMA.

Søk fram mottakere i ELMA

(Ønsker du andre formater enn EHF faktura 3.0 - «Velg EHF format»)

Finner du ikke mottaker i dette søket kan det være at mottaker ligger i et annet register enn ELMA. Du kan også Søke om mottaker i et annet register som benytter samme nettverk, da må du søke på organisasjonsnummer. (Legg inn landkode og organisasjonsnummer eks.: 0192:986252932.) Du kan også benytte Peppol søkeverktøy: https://directory.peppol.eu/public.
Velg EHF for å få resultat for ditt søk.

Organisasjons- nummer Virksomhet
Oppdatert: 23. juni 2023

Kontakt

Spørsmål om ELMA

  • e-post elma [at] digdir.no (elma[at]digdir[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.