Forslag til konkurranser - StartOff

Forslag til konkurranser

StartOff utlyser konkurranser basert på behov fremmet av offentlige virksomheter. Samtidig opplever vi at mange startups venter spent på en passende StartOff-konkurranse som de kan søke på! I den forbindelse har vi opprettet denne postkassen: Forslag til StartOff-konkurranser!

Her kan startups spille inn forslag til konkurranser de kunne tenke seg å søke på, for å bidra til at behov i det offentlige dekkes på en bedre måte. Vi oppfordrer dere også til å ta kontakt med offentlige virksomheter dere identifiserer behov hos, til å foreslå å igangsette en StartOff-konkurranse!

Det er imidlertid viktig å avklare allerede nå at det ikke er noen garanti for at forslaget tas videre eller resulterer i noe StartOff-konkurranse.

Fullt navn
Formuler kundens behov (ikke deres løsning) - og husk at i en StartOff-konkurranse får vinneren utvikle en MVP over 15 uker - derfor er ikke behov hvor det eksisterer hyllevareløsninger det vi ser etter!
Offentlig aktør = virksomheter som er pliktige til å følge reglene for offentlige anskaffelser. Dette kan være statlige, fylkeskommunale og kommunale organ, eller stiftelser/aksjeselskap mv. som finansieres eller kontrolleres av en offentlig myndighet.