Få hjelp av StartOff til å løse dine behov

På bare ett år har StartOff bistått syv kommuner og fem statlige virksomheter med å løse utfordringer det ikke finnes løsninger på i markedet. Kontakt StartOff nå med ditt behov, enten det gjelder forenkling i offentlig sektor, klima og miljø eller tjenesteutvikling og infrastruktur.

Fagleder Sissel Hoel sier at prosjektene StartOff har gjennomført det første året lover godt for utviklingen framover.

– Vi har fått gode tilbakemeldinger. 11 prosjekter er igangsatt eller ferdige i 2021. I 2022 vil StartOff legge vekt på bærekraft og sirkulære utfordringer. Forenkling i offentlig sektor og smart tjenesteutvikling for innbyggerne fortsetter å være viktige utfordringer vi mener startups kan bidra til å løse, sier hun. 

StartOff er et nytt virkemiddel for innovasjon i offentlig og privat sektor. Gjennom en rask, enkel og forutsigbar prosess bringer StartOff oppdragsgivere og startups (oppstartsselskaper) sammen for å løse utfordringer i offentlig sektor, spre nye løsninger til flere aktører i det offentlige markedet og skape næringsvekst i privat sektor.  

Meld din interesse for å få hjelp fra StartOff her

Publisert: 7. februar 2022 Oppdatert: 12. desember 2022

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.