Frokostseminar om anskaffelsesutvalgets anbefalinger

10. november presenterer utvalget som har gått gjennom regelverket for offentlige anskaffelser den første delutredningen for næringsminister Jan Christian Vestre. DFØ inviterer til et påfølgende seminar i Bergen om utvalgets arbeid.

På seminaret vil utvalgsleder professor Halvard Haukeland Fredriksen presentere de viktigste endringene utvalget foreslår. Målet med seminaret er å gi brukerne informasjon om de nye reglene som er foreslått, slik at de kan si sin mening i en påfølgende høringsrunde.

– Gode innspill fra brukerne er viktig for å få et bedre regelverk som fremmer effektiv bruk av samfunnets ressurser og grønn omstilling gjennom mer bærekraftige anskaffelser, sier seksjonssjef Jan Henrik Skogen.

Utvalget har blant annet fått i oppgave å foreslå forenkling av innholdet i regelverket, gjennomgå reglene om samfunnshensyn og foreslå en ny struktur for regelverket.

Publisert: 2. november 2023 Oppdatert: 7. november 2023

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.