Meld deg på StartOff-demo – Enklere tilgang på offentlig informasjon

StartOff-demo viser frem de siste løsningene som ble utviklet i programmet. Append demonstrerer sin KI-løsning for enklere tilgang på offentlig informasjon utviklet for Helsedirektoratet.

Familier til alvorlig syke barn og unge bruker opptil 19 timer i uken på å søke etter informasjon og koordinere tjenester rundt barnet. Informasjonen de trenger ligger spredt på mange websider, er skrevet på ulike måter og det er utfordrende å sette den sammen på en helhetlig måte. 4. mars kl. 12 00 vil Append demonstrere minimumsløsningen de har utviklet som samler informasjon fra en rekke ulike kilder tilpasset en gitt kontekst, ved bruk av språkmodeller og annen teknologi i kombinasjon.

Løsningen er laget som del av StartOff-prosjektet «Enklere tilgang på offentlig informasjon». StartOff var et program for innovative anskaffelser, hvor offentlige oppdragsgivere fikk utviklet løsninger på sine behov, gjennom en prosess spesialtilpasset oppstartsbedrifter. I dette arrangementet demonstreres løsningen oppstartsselskapet Append har utviklet til å svare på Helsedirektoratets konkurranse «Enklere tilgang på informasjon»!

Helsedirektoratet sammen med partnere, Direktoratet for e-helse, Utdanningsdirektoratet, Statped, NAV, KS og Flekkefjord kommune, i livshendelsen «alvorlig sykt barn» har vært oppdragsgiver.

Meld deg på den digitale demoen her.

Mennesker som snakker sammen, med tekst over bildet som sier "StartOff Demo: enklere tilgang på offentlig informasjon,4. mars kl. 12 00"
Publisert: 23. februar 2024 Oppdatert: 6. juni 2024

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.