Nå gjelder det å svare på Anskaffelsesundersøkelsen

Tirsdag 27. februar er siste frist for å svare på anskaffelsesundersøkelsen. Svarene brukes blant annet til å utvikle DFØs veiledningstilbud. De som svarer, får også mulighet til å sammenligne seg med andre virksomheter.

Resultatene fra undersøkelsen gir et kunnskapsgrunnlag om modenhet i anskaffelser for offentlig sektor, og som DFØ bruker i utviklings- og forbedringsarbeid på fagområdet. Undersøkelsen gir også direkte nytte for de som svarer.

– Vi håper at dette er noe innkjøpsledere bruker 15 minutter på. Vi har høy nytte av resultatene når vi skal gjøre synlig utvikling, barrierer og utfordringer overfor dem utvikler politikken på anskaffelsesområdet, sier seniorrådgiver Malin Tvedt Hogstad.

Har din virksomhet svart på undersøkelsen vil du få tilgang til en portal hvor resultatene blir gjort tilgjengelig. Der får du se din virksomhetsskår opp mot gjennomsnittet for hele offentlig sektor eller sammenlignbare grupper av virksomheter. Ingen andre virksomheter i undersøkelsen får se din virksomhetsskår.

Undersøkelsen inneholder en unik lenke. Har du ikke har fått tilgang til undersøkelsen, kontakt DFØ snarest (se under).

Publisert: 26. februar 2024 Oppdatert: 12. mars 2024

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.