Ny Doffin kommer 9. oktober!

9. oktober kommer nye Doffin og markerer startskuddet for å ta i bruk de nye kunngjøringsskjemaene – eForms. Vær oppmerksom på at tjenesten kan være noe ustabil i overgangsperioden.

Overgangen til nye kunngjøringsskjemaer

Alle kunngjøringer må være i eForms-formatet innen 25. oktober, og KGV-leverandører vil gradvis ta i bruk eForms mellom 9. og 24. oktober.

Brukerne bør ta høyde for at Doffin kan være noe ustabil i forbindelse med overgangen til nye skjemaer. Du vil fortsatt kunne lage og sende inn kunngjøringer mens overgangen pågår, men det kan bli en forsinkelse på når kunngjøringen blir synlig på Doffin. Vi anbefaler at oppdragsgiverne tar høyde for dette ved å legge til 48 timer ekstra på frister i kunngjøringen.

Kunngjør endringskunngjøringer og kontraktsinngåelser før 9. oktober

Det vil fortsatt være mulig å sende endringskunngjøringer og kontraktsinngåelser på tidligere kunngjorte konkurranser etter at du har tatt i bruk eForms, men du må bruke de nye skjemaene for å få dette gjort.

Dette vil medføre en del ekstra arbeid og kompleksitet. Dersom du har mulighet, anbefaler vi derfor at du sender denne type kunngjøringer før 9. oktober.

Publisert: 8. september 2023 Oppdatert: 29. september 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.