Nye digitale samlinger i nettverk for digitale anskaffelser

Pandemien betyr at de planlagte fysiske samlingene blir avlyst, men trykket holdes oppe digitalt. - Meld dere på digitale møter, gi innspill og vær like aktive som på de fysiske møtene, sier fagdirektør Gunnar Wessel Thomassen i Digitaliseringsdirektoratet.

Han sier at regionssamlingene i nettverk for digitale anskaffelser går etter planen, men de blir splittet opp og blir digitale.

– Vi opprettholder kontakten, men det blir hyppigere møter med kortere innlegg. Formålet består, men vi forandrer formatet, sier Thomassen.

Digitalisering av offentlige anskaffelser

Fremover treffer du (fra venstre) Siv Helén Egelund Gjerstad Hege Strandhagen og Jostein Engen i avdeling for offentlige anskaffelser på nett.

Det var flere temaer på de planlagte dagssamlingene.

– Ved overgang til digitale møter ønsker vi å presentere de tre fagområdene enkeltvis. Derfor blir dagssamlingen som var planlagt 12. mai endret til tre mindre digitale webinar, men det faglige innhold forblir sterkt, sier Thomassen.

Det første av webinarene vil bli gjennomført 12. mai, og temaet er «Fra fakturadata til styringsinformasjon».

Andre webinar vil finne sted 16. juni og ha tema «Sett din leder i stand til å styre – hvordan få din leders oppmerksomhet».

Tredje og siste webinar før sommeren blir 18. juni med temaet «God bruk av evalueringsmodeller».

Program og påmelding for 16. og 18. juni vil bli lagt ut på kursoversikten så raskt som mulig.

Publisert: 23. april 2020 Oppdatert: 12. desember 2022

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.