Nytt e-læringsprogram skal hjelpe deg i gang med grønne anskaffelser

Det nye e-læringsprogrammet er en del av en kompetansepakke som skal gi ansatte i offentlig sektor grunnleggende kompetanse i grønne anskaffelser.

– Grønne anskaffelser er et viktig virkemiddel for å oppnå Norges klima- og miljømål. Vi håper at det nye kurset inspirerer oppdragsgivere til å gjennomføre egne grønne anskaffelser. Programmet har mange gode eksempler fra offentlige innkjøpere, sier avdelingsdirektør Marit Holter-Sørensen.

Målgruppen for e-læringsprogrammet er innkjøpere, prosjektledere og klima- og miljørådgivere i offentlig sektor. Kurset er bygd opp av moduler som du kan ta enkeltvis hvis du kun ønsker å lære om ett tema. Kurset kan brukes i intern opplæring eller som en del av et kurstilbud. Når du har tatt alle modulene vil du få et kursbevis. 

I juni kommer to nye moduler: «Bruk av miljømerker, miljøvaredeklarasjoner og miljøledelsessystem» og «I hvilke anskaffelser bør du tenke på klima- og miljø».

E-læringsprogrammet finner du på Læringsplattformen. Kurset tar cirka 45 minutter.

Les også veilederen Kom i gang med grønne anskaffelser  

Publisert: 4. mars 2021 Oppdatert: 12. desember 2022

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.