Planlagt nedetid for kunngjøring på Doffin og TED høsten 2023

I forbindelse med overgangen til eForms, vil Doffin og oversending av kunngjøringer til TED være utilgjengelig i det tidsrommet overgangen skjer. Kunngjør derfor senest 29. september for å unngå at nedetiden forsinker den planlagte konkurransen din.

Alle kunngjøringer til TED må være i eForms-formatet innen 25. oktober 2023. Dette følger av EU-kommisjonens gjennomføringsforordning (EU) 2019/1780 av 23. september 2019. Den krever standardiserte kunngjøringsskjemaer for offentlige anskaffelser (eForms) og opphever gjennomføringsforordning 2015/1986.

Doffin kan fryses i én uke

For å innarbeide dette i Doffin, blir det ikke mulig å kunngjøre både på TED og Doffin i inntil én uke.

– For å sikre at alle offentlige virksomheter har tatt i bruk eForms innen 25. oktober, må vi begynne overgangen til eForms i Norge noe tidligere, sier fagleder Charlotte Kolle.

Fremskynd konkurransen hvis du kan

Hun oppfordrer alle som har anledning til å innarbeide nedetiden i planleggingen av sine konkurranser og å fremskynde publiseringen av tidskritiske anskaffelser til før 29. september.

– Det presise tidsrommet kunngjøring på Doffin er utilgjengelig, er ikke helt klart, men vi ønsker å varsle at det vil bli nedetid slik at offentlige virksomheter kan planlegge for dette allerede nå. Nedetiden vil kunne være inntil én uke, men vil forhåpentligvis gå raskere. Målsetningen er at nettsiden Doffin.no skal være tilgjengelig hele perioden, men overgangen kan føre til noe ustabilitet i perioder. Vi beklager ulempen dette medfører, sier Charlotte Kolle.

Publisert: 24. august 2023

Kontakt

Spørsmål om Doffin

E-post: doffin [at] dfo.no (doffin[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.