Startup Extreme

Forrige uke samlet oppstartsmiljøet seg i Hemsedal til Startup Extreme for å dele kunnskap, knytte kontakter på tvers og løfte hverandre opp i det som oppleves som utfordrende tider for mange.

På programmet kunne StartOff invitere til samtale rundt hvorfor startups og offentlig sektor har gjensidige fordeler av å samarbeide.  Anita Krohn Traaseth åpnet samtalen og kunne bekrefte: «Hvis noen startups her ikke tror de kan samarbeide med offentlig sektor, så er det fake news». Offentlig sektor trenger innovasjonen, hurtigheten og den nye teknologien startups tilbyr, og for startups representerer offentlig sektor en langsiktig og stabil kunde, og en partner som ikke er ute etter å stjele ideer.

Panelet på startup extreme
Foto: Ingrid Gjerdevik
Fra venstre: Dirk Lammering (Digitaliseringsdirektoratet), Andreas Hamnes (Brønnøysundregisteret), Daniel Kohn (Simplifai), Beatrice Pignatel (Asker kommune), Halvor Haga (Skatteetaten) og Sissel Hoel (StartOff)

Samarbeidet er naturligvis ikke smertefritt, og panelet bestående av Dirk Lammering (Digitaliseringsdirektoratet), Andreas Hamnes (Brønnøysundregisteret), Daniel Kohn (Simplifai), Beatrice Pignatel (Asker kommune) og Halvor Haga (Skatteetaten) ga sine beste tips til hvordan man kan lykkes.

Tusen takk til Startup Extreme for et fantastisk arrangement og panelet for å sette startup – offentlig sektor samarbeid på agendaen. Sees neste år!

Anita Krohn Traaseth og Sissel Hoel
Foto: Malin Karlsson
Anita Krohn Traaseth og Sissel Kristin Hoel

Ingrid Gjerdevik

Ingrid Gjerdevik
Innleid startup-koordinator

StartOff-teamet bistår med hjelp og støtte underveis i prosjektene. Har du spørsmål, er det bare å sende en e-post til startoff [at] dfo.no.

Publisert: 4. mai 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.