Risikostyringsverktøy lønns- og arbeidsvilkår

Risikostyringsverktøyet hjelper deg med å vurdere risiko for brudd på krav til lønns- og arbeidsvilkår i offentlige kontrakter. Du får også hjelp til å utføre en dokumentasjonsgjennomgang der det er nødvendig.

Veiledning for nedlastning av risikostyringsverktøyet
docx 35.18 KB

Last ned (nynorsk)

Risikostyringsverktøy lønns- og arbeidsvilkår (nynorsk) 32-bit
accde 4.66 MB
Risikostyringsverktøy lønns- og arbeidsvilkår (nynorsk) 64-bit
accde 4.78 MB

Lastet 2022

Risikostyringsverktøy lønns- og arbeidsvilkår (nynorsk) 64-bit
accde 2.45 MB

Vi anbefaler at du bruker risikostyringsverktøyet som en del av virksomhetens rutiner for å stille og følge opp krav til lønns- og arbeidsvilkår der dette er relevant. Du kan generere en rapport etter kontroll i verktøyet. Denne rapporten kan arkiveres i tilknytning til kontrakten. Du finner mer informasjon om bruk av verktøyet i fane 1.  

Risikostyringsverktøyet er laget på begge målformer og i to versjoner, Microsoft Access 32-bit og 64-bit. Velg den versjonen som er kompatibel med din versjon av Microsoft Office.

Det er viktig at du lagrer verktøyet på sikkert område på din egen datamaskin før du begynner å bruke det, og ikke kun på skrivebordet. Dersom du kun lagrer på skrivebordet kan det hende at du ikke får åpnet verktøyet. 

Oppdatert: 18. september 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.