Bruk våren på å komme i gang med grønne anskaffelser

Bli med på DFØs webinar-serie om grønne anskaffelser. Serien vil ta for seg alt du trenger for å bli litt tryggere på hvordan du kan stille gode klima- og miljøkrav i dine anskaffelser.

Frem mot sommeren vil DFØ holde en webinar-serie som tar deg gjennom alt du trenger å vite for å komme i gang med grønne anskaffelser. Serien bygger på DFØs veileder for Kom i gang med grønne anskaffelser, men det vil i tillegg være en avsluttende del om hvordan du kan måle og rapportere på miljøeffekter.

Ved å følge serien vil du i tillegg få mulighet til å stille spørsmål til foredragsholderne og høre fra andre innkjøpere som deler av sin erfaring.

– Denne serien vil være nyttig å følge for deg som jobber med anskaffelser, og vil bli tryggere på hvordan redusere skadelig miljøpåvirkning, og fremme klimavennlige løsninger. Vi ser det er mange som ønsker kompetanseheving på dette området, sier seniorrådgiver Christine Kihl i DFØ.

Tidspunkt og informasjon om hvert av webinarene finner du på DFØ sine sider:  

8. februar: Hva er grønn anskaffelsespraksis?

15. februar: Grønne anskaffelser: slik gjennomfører du

10. mars: Slik bruker du miljømerker, miljødeklarasjoner og miljøledelsessystem

7. april: I hvilke anskaffelser bør du tenke på klima og miljø

28. april: Finansiell støtte i grønne anskaffelser

12. mai: Hvordan måle og rapportere på miljøeffekter

Publisert: 24. januar 2022 Oppdatert: 11. april 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.