Enklere å registrere standardkoder (UNSPSC)

Nå er det lettere for oppdragsgivere å registrere standardkoder for varer og tjenester. DFØ har laget en søkefunksjon som gjør det enkelt å navigere på fire nivåer, og å søke etter ord, setning, eller kode.

UNSPSC (United Nations Standard Products and Services Code) er et internasjonalt klassifiseringssystem for produkter og tjenester, som er opprettet av FN.

Klassifiseringskodene gjør det mulig å segmentere ulike varer og tjenester på en generisk måte. Dette betyr at det blir lettere å analysere og planlegge nye anskaffelser, gjennomføre konkurranser og følge opp kontrakter.

DFØ oppfordrer virksomhetene til å inkludere UNSPSC-koder i transaksjoner som EHF-katalog, -ordre, -ordrebekreftelse og -faktura.

Ved for eksempel å søke etter «penner», vil du få opp alle kategorier med ord som inneholder «penner». Du blar deg ned til du finner riktig kategori:

Publisert: 13. februar 2024

Kontakt

e-post: ehf [at] dfo.no (ehf[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.