Julehilsen og takk for oss

Nå på slutten av 2023 ser vi tilbake på året, og i høst ble det dessverre besluttet at programmet skal avvikles. Vi ønsker å takke alle venner og samarbeidspartnere. Dere har gjort StartOff til Europas fremste virkemiddel for samarbeid mellom privat og offentlig sektor. Etter tre år avslutter vi med stolthet, med 21 gjennomførte prosjekter, 252 idéskisser, 7 demodager og kompetansedeling med over 15 land.

Vi ser tilbake på et år med de store overskriftene. I en urolig verden har vi også sett gjennombruddet og utbredelsen av kunstig intelligens i stadig nye sammenhenger (med “KI-generert” som årets nye ord). Teknologien kan vekke bekymring hos enkelte, men i StartOff har vi på nært hold sett hvordan oppstartsselskaper kan utnytte dens potensiale for å løse store floker for offentlig sektor.

Vi kommer ikke utenom at StartOff i høst fikk en uventet vending da det ble besluttet at programmet skal avvikles. Vi gjør oss etter hvert klare til å si farvel til ett kapittel og ønske nye utfordringer velkommen. Likevel ser vi veldig fram til å følge opp fire svært interessante pågående prosjekter som vil løpe inn i 2024. Trondheim kommune, Helsedirektoratet, Utdanningsdirektoratet og Lnett vil få utviklet helt nye løsninger som skal presenteres i det nye året. Følg med oss på det!

Før vi går videre, ønsker vi å rette en stor takk til alle våre venner – samarbeidspartnere, støttespillere, oppdragsgivere, og leverandører, inkludert de som har presentert oss for utfordringer. Dere har gjort StartOff til Europas fremste virkemiddel for samarbeid mellom privat og offentlig sektor. Og husk, selv om programmet avvikles, lever metodikken videre.

Etter tre år avslutter vi med stolthet, med 21 gjennomførte prosjekter, 252 idéskisser, 7 demodager og kompetansedeling med over 15 land. Disse årene har vært fylt med læring, nye vennskap, fantastiske øyeblikk og minner.

Selv om StartOff nå tar farvel, håper vi at ånden av samarbeid fortsetter å blomstre. Med stor takknemlighet ønsker vi dere alle en gledelig jul, et lysere 2024 og masse kjærlighet!

9 personer med nisselue

Hilsen
Magne, Mathias, Malin, Ingrid, Fredrik, Asli, Sissel, Johan og Harald

Publisert: 14. desember 2023 Oppdatert: 6. juni 2024

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.