Kunngjør du direkte i Doffin? Kontakt DFØ

Fra høsten 2023 må alle offentlige oppdragsgivere bruke konkurransegjennomføringsverktøy (KGV). Kontakt DFØ så snart som mulig dersom dette får konsekvenser for din virksomhet.

Til høsten lanseres ny Doffin i forbindelse med overgangen til de nye kunngjøringsskjemaene fra EU – eForms.

– Overgangen til eForms og lanseringen av ny Doffin betyr at det ikke lenger vil være støtte for å opprette kunngjøringer direkte på Doffin. Nå må kunngjøringer i de nye kunngjøringsskjemaene komme fra brukerens KGV, sier produkteier for Doffin, Charlotte Kolle.

DFØ er allerede i kontakt med flere oppdragsgivere som har brukt Doffin for å lage kunngjøringer det siste året, men er opptatt av å nå alle som berøres.

– Alle offentlige oppdragsgivere må nå i prinsippet bruke KGV. Vi ser likevel at noen oppdragsgivere har publisert direkte og ønsker derfor en oversikt over mulige konsekvenser slik at vi kan vurdere eventuelle løsninger, sier Charlotte Kolle.

Publisert: 13. juni 2023 Oppdatert: 15. juni 2023

Kontakt

Spørsmål om DOFFIN

E-post: doffin [at] dfo.no (doffin[at]dfo[dot]no)

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.