Nå kan du ta i bruk DFØs spendverktøy

DFØ har utviklet en betaversjon av et nytt spendverktøy. Verktøyet inneholder enkel funksjonalitet der du kan drille deg ned i konteringer basert på overordnete kategorier, leverandøroversikt og leverandørhaler.

En spendanalyse er et viktig første steg for deg som ønsker å jobbe mer strategisk med innkjøp, enten du vil identifisere kostnadsbesparelser eller prioritere viktige kategorier.

DFØs spendverktøy legger til rette for analyser av innkjøpsvolum, identifisere strategiske områder og for å ta bedre beslutninger. I tillegg til analysen av forbruket får du en veileder om hvordan du kan bruke spendverktøyet til å sette mål, prioritere tiltak og kommunisere med ledelsen om status på innkjøpsområdet.

Selve spendverktøyet er laget i BI-verktøyet Tableau, og du kan enkelt ta verktøyet i bruk uten kostnader. Spendanalysen du får tilsendt av oss er vel og merke avhengig av hvilke data du har tilgjengelig. Dette blir nærmere beskrevet når du sender oss en henvendelse.
Spendverktøyet er en betaversjon. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.

Bli med på webinar

Onsdag 14. april kl. 10.00–11.00 arrangerer DFØ et webinar hvor vi snakker om hvordan du kommer i gang med forbruksanalyser og gjennomgang av spendverktøyet.

Publisert: 16. mars 2023 Oppdatert: 3. april 2023

Kontakt

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.