To nye moduler om grønne anskaffelser er klare

De to siste modulene til e-læringsprogrammet «kom i gang med grønne anskaffelser» er nå ferdige: Lær om miljømerker, miljøvaredeklarasjoner og miljøledelsessystem i modul 4. Lær om i hvilke anskaffelser bør du tenke på klima- og miljø i modul 5.

Kurset og veilederen gir en enkel og praktisk innføring i hva grønne anskaffelser er og hvordan du kan stille gode klima- og miljøkrav. Modul 4 er laget av Miljømerking Norge, Miljøfyrtårn, EPD Norge og DFØ.

– Kurset er fylt med inspirerende eksempler fra hele landet,  sier seniorrådgiver Christine Kihl.

Og som Erik Gathen prosjektleder i Klima Viken sier i kurset: «Det er etter hvert gjennomført mange og gode grønne anskaffelser så bruk det for det det er verdt. Det er ikke alltid det er nødvendig å finne opp hjulet om igjen. Og gjenbruk er en bra ting».

DFØ planlegger en webinarrekke med temaer knyttet til de ulike modulene i e-læringsprogrammet i 2022. Disse blir forløpende lagt tilgjengelig for påmelding på Kurs og seminarer - DFØ (dfo.no).

Se også veilederen "Kom i gang med grønne anskaffelser.

Alle offentlige og private virksomheter har tilgang til e-læringskurset på Læringsplattformen for staten, men DFØ jobber også med å få den publisert på KS læring.

– Vi hjelper gjerne til med å få lastet kurset opp på lokale e-læringsnettsider også, sier Christine Kihl. Ta kontakt om du har spørsmål.

Publisert: 20. desember 2021 Oppdatert: 11. april 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.