Finn oversikt over alle veiledere på anskaffelser.no. Reset filters FagkategorierDigitalisering (51) Digitalisering (51) Spørsmål og svar (1) Spørsmål og svar (1) Anskaffelsesprosessen (14) Anskaffelsesprosessen (14) Avklare behov (8) Avklare behov (8) Forberede konkurransen (1) Forberede konkurransen (1) Konkurransegrunnlag (4) Konkurransegrunnlag (4) Spesifikasjoner, krav og kriterier (1) (-) Spesifikasjoner, krav og kriterier (1) Konkurransegjennomføring (1) Konkurransegjennomføring (1) Kontraktsoppfølging (2) Kontraktsoppfølging (2) Innkjøpskategori (75) Innkjøpskategori (75) Bygg, anlegg og eiendom (45) Bygg, anlegg og eiendom (45) Emballasje (1) Emballasje (1) Fagsystemer for digitale anskaffelser (2) Fagsystemer for digitale anskaffelser (2) Helikoptertjenester (1) Helikoptertjenester (1) Helse- og sosialtjenester (2) Helse- og sosialtjenester (2) Hotell- og konferansetjenester (1) Hotell- og konferansetjenester (1) IT (6) IT (6) Konsulenttjenester (5) Konsulenttjenester (5) Mat og måltidstjenester (1) (-) Mat og måltidstjenester (1) Møbler (2) Møbler (2) Renholdstjenester (1) Renholdstjenester (1) Tekstiler (1) Tekstiler (1) Transport (10) Transport (10) Avtaler og regelverk (16) Avtaler og regelverk (16) Innkjøpsledelse (7) Innkjøpsledelse (7) Bærekraft (32) Bærekraft (32) Innovasjon (10) Innovasjon (10) English – e-procurement (2) English – e-procurement (2) 2 treff funnet Bærekraftig kjøp av mat og måltidstjenester Få kunnskap om hvordan gjøre miljøvennlige valg ved kjøp av mat og måltidstjenester og hvorfor det er viktig å ta bærekraftshensyn i matanskaffelser. Rettleiar i utforming og evaluering av tildelingskriterium Rettleiaren er meint å vere eit verktøy for innkjøparar ved utforming av tildelingskriterium og tilbodsevaluering. Mer innhold om Veiledere Beste praksis for kontraktsoppfølging Veileder i evaluering av tilbud Veileder til regler om klima- og miljøhensyn Oppdatert: 11. april 2023
Bærekraftig kjøp av mat og måltidstjenester Få kunnskap om hvordan gjøre miljøvennlige valg ved kjøp av mat og måltidstjenester og hvorfor det er viktig å ta bærekraftshensyn i matanskaffelser.
Rettleiar i utforming og evaluering av tildelingskriterium Rettleiaren er meint å vere eit verktøy for innkjøparar ved utforming av tildelingskriterium og tilbodsevaluering.