Høring: krav til matsvinn (avsluttet)

Informasjon om prosess og innspill til krav til matsvinn i anskaffelser av måltidstjenester, matprodukter og hotellovernatting.

Her kan du gi innspill til DFØs standardformulerte krav som kan brukes av offentlige oppdragsgivere for å redusere matsvinn. Kravene skal også med tilpassing kunne brukes ved anskaffelser av konferanse, leie av eiendom og innen helsesektoren.

De fleste av kravene er en revidert versjon av de som allerede finnes i kriterieveiviseren. Forslaget inneholder fem krav. Dette inkluderer to nye krav, ett kontraktsvilkår relatert til anskaffelse av hotell og ett kontraktsvilkår som gjelder begrensning av matsvinn fra møtemat.

Høring, DFØ - Krav til matsvinn i anskaffelser av matprodukter, måltidstjenester og hotell
docx 108.82 KB

Frist for å gi innspill er 12. desember (fristen er utløpt)

Høringsinnspill sendes via eformidling eller til postmottak@dfo.no med kopi til emilie.vaerp@dfo.no. E-posten med høringsinnspill må merkes med "Høringsinnspill - krav til reduksjon av matsvinn i anskaffelser av matprodukter, måltidstjenester og hotell"

Oppdatert: 13. februar 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.