Informasjon om prosess og innspill til krav til matsvinn i anskaffelser av måltidstjenester, matprodukter og hotellovernatting.
Her kan du gi innspill til DFØs standardformulerte krav som kan brukes av offentlige oppdragsgivere for å redusere matsvinn. Kravene skal også med tilpassing kunne brukes ved anskaffelser av konferanse, leie av eiendom og innen helsesektoren.
De fleste av kravene er en revidert versjon av de som allerede finnes i kriterieveiviseren. Forslaget inneholder fem krav. Dette inkluderer to nye krav, ett kontraktsvilkår relatert til anskaffelse av hotell og ett kontraktsvilkår som gjelder begrensning av matsvinn fra møtemat.
Frist for å gi innspill er 12. desember (fristen er utløpt)
Høringsinnspill sendes via eformidling eller til postmottak@dfo.no med kopi til emilie.vaerp@dfo.no. E-posten med høringsinnspill må merkes med "Høringsinnspill - krav til reduksjon av matsvinn i anskaffelser av matprodukter, måltidstjenester og hotell"