Nordic Smart Government & Business (NSG&B)

Visjonen til NSG&B er å skape verdi for SMB ved å gjøre sanntids forretningsdata tilgjengelig og brukbar for innovasjon og vekst i hele regionen, på en automatisk, samtykkebasert og sikker måte.

Dette programmet er enestående i Norden og vil skape verdi for bedrifter, offentlige myndigheter og samfunn ved å dele data på tvers av regionen på en automatisk, intelligent og sikker måte. Nordic Smart Government & Business er en pådriver for et integrert Norden, som er ambisjonen til de nordiske statsministrene. Programmet ble lansert av de nordiske næringsministrene i mai 2018, og støttes økonomisk av Nordic Innovation.

Når Nordic Smart Government & Business er fullt implementert, vil det bli lettere for bedrifter å utføre sine prosesser digitalt ved bruke av systemer som er basert på standard formater og standard utveksling av informasjon ovenfor private og offentlige virksomheter.

Les mer om NSG&B programmet, deres arbeid og de ulike mål programmet har.

Les mer om de leveranser som er gjort og som kommer til å bli gjort for området Digital business documents & Product information

Oppdatert: 10. november 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.