StartOff finansierer også i 2023 utvikling av sirkulære løsninger

StartOff oppfordrer offentlige virksomheter som vil utvikle nye grønne løsninger om å ta kontakt. Prosjekter som kvalifiserer kan i 2023 få kr 600 000,- for utbetaling til nyskapende leverandører. Finansieringen går til å utvikle sirkulære løsninger gjennom innovasjonssamarbeid med startups via StartOff.

StartOff gjennomførte i 2022 syv utviklingsprosjekter. Av disse var det to sirkulære prosjekter med Oslo kommune som oppdragsgiver. Finansieringsstøtten på kr 600 000,- per prosjekt inngår som del av den nasjonale strategien for sirkulærøkonomi og gir rom til å støtte to nye prosjekter i 2023.

Prosjektene gjennom Oslo kommune var

  • Prosjektet Deling av kommunalt utstyr ønsker å etablere en deleløsning for maskiner og utstyr ønsker prosjektet å bidra til mindre forbruk, mindre fotavtrykk og mer effektiv utnyttelse av maskinparken i Osloskolen.
  • Prosjektet Tenk sirkulært skal bidra til å gjøre det enklere for ansatte og virksomheter å velge sirkulære framfor tradisjonelle løsninger

I tillegg til støtten får du som alltid i et StartOff-prosjekt et dedikert team av ressurser som består av eksperter fra DFØ, Digitaliseringsdirektoratet og LUP.

Les mer om ordningen og hvordan du leverer prosjektforslag, eller ta kontakt med StartOff-teamet for spørsmål.

Publisert: 15. desember 2022 Oppdatert: 31. januar 2023

Kontakt

StartOff-teamet bistår med hjelp og støtte underveis i prosjektene. Har du spørsmål, er det bare å sende en e-post til startoff [at] dfo.no (startoff[at]dfo[dot]no).

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.