Få støtte til ditt sirkulære prosjekt gjennom StartOff

StartOff finansierer nå en rekke sirkulære prosjekter som du kan være en del av. Oppdragsgivere kan være alle typer offentlige virksomheter, og StartOff vil bistå med å løse din utfordring gjennom en startup-vennlig anskaffelse!

Hvilke prosjekter ser vi etter?

Sirkulære prosjekter tar utgangspunkt i behov for mer ombruk og økt levetid på produkter og materialer og kan handle om for eksempel delingsløsninger innen transport, sensorteknologi for å effektivisere avfallshåndtering, digitale plattformer for økt ombruk av byggematerialer, møbler eller andre ting. Alle StartOff-prosjekter skal ha utgangspunkt i innovasjonsbehov i det offentlige og problemstillinger som startups ser kommersielt potensiale i. 

Pågående prosjekter under satsingen

Hva er sirkulærøkonomi?

Sirkulær økonomi handler om å gå fra lineærøkonomiens bruk og kast-system til et system for optimal bruk og gjenbruk. Slik begrenses uttak av knappe råvarer og generering av avfall. Produktdesign for lang levetid, mulighet for oppgradering, og fokus på gjenvinnbare materialer er blant metodene som sørger for dette. I tiden fremover vil økt satsing på sirkularitet ivareta menneskelige behov med minimal påvirkning på miljøet. For bedriftene og nasjonene som ligger i tet med denne omstillingen vil økt grønn konkurransekraft være et resultat. 

Send inn din prosjektskisse eller ta kontakt!

Ta kontakt

epost: startoff@dfo.no

Oppdatert: 24. januar 2023

Kontakt

StartOff-teamet bistår med hjelp og støtte underveis i prosjektene. Har du spørsmål, er det bare å sende en e-post til startoff [at] dfo.no.

Fant du det du lette etter?

Det beklager vi!

Hva lette du etter? Bruk gjerne stikkord