Kontraktsregister

Vi har utarbeidet et elektronisk verktøy som ferdig utfylt gir oversikt over virksomhetens inngåtte kontrakter og varigheten av disse. Verktøyet vil bidra til at virksomheten får en enkel oversikt over fakta knyttet til enkeltkontrakter samt når nye anskaffelsesprosesser bør gjennomføres.

Verktøyet er beregnet for de virksomheter som ikke har et mer omfattende kontraktsregister selv og er beregnet på innkjøpsdirektører, ansvarlig for ressursplanlegging samt innkjøpere i middels- til store offentlige virksomheter.

Verktøyet er delt i to deler:

  • Kontraktsregisteret som ferdig utfylt understøtter en god struktur og samler nøkkelinformasjon om virksomhetens kontrakter - på et sted.
  • Kontraktssyklus hvor det er lagt opp til at man skal få en enkel oversikt over omsetning og antall kontrakter over en fireårs periode. Primært skal informasjonen i denne delen av verktøyet støtte planlegging ifm fremtidige anskaffelsesprosesser.

Verktøyet inneholder en introduksjonstekst til hvordan verktøyet fungerer samt noe veiledende tekst i hver av delene til hvordan informasjon skal fylles inn. I tillegg er det utarbeidet et ferdig utfyllt eksempel.

Oppdatert: 12. desember 2022

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.