Finn oversikt over alle veiledere på anskaffelser.no. Reset filters FagkategorierDigitalisering (51) Digitalisering (51) Spørsmål og svar (1) Spørsmål og svar (1) Anskaffelsesprosessen (14) Anskaffelsesprosessen (14) Innkjøpskategori (75) Innkjøpskategori (75) Bygg, anlegg og eiendom (45) Bygg, anlegg og eiendom (45) Emballasje (1) Emballasje (1) Fagsystemer for digitale anskaffelser (2) Fagsystemer for digitale anskaffelser (2) Helikoptertjenester (1) Helikoptertjenester (1) Helse- og sosialtjenester (2) Helse- og sosialtjenester (2) Hotell- og konferansetjenester (1) Hotell- og konferansetjenester (1) IT (6) IT (6) Konsulenttjenester (5) Konsulenttjenester (5) Mat og måltidstjenester (1) (-) Mat og måltidstjenester (1) Møbler (2) Møbler (2) Renholdstjenester (1) Renholdstjenester (1) Tekstiler (1) Tekstiler (1) Transport (10) Transport (10) Avtaler og regelverk (17) Avtaler og regelverk (17) Anskaffelsesprosedyrer (2) Anskaffelsesprosedyrer (2) Innsyn og offentlighet (1) Innsyn og offentlighet (1) Krav om bruk av lærlinger (1) (-) Krav om bruk av lærlinger (1) Statens innkjøpssenter (1) Statens innkjøpssenter (1) Innkjøpsledelse (7) Innkjøpsledelse (7) Bærekraft (33) Bærekraft (33) Innovasjon (10) Innovasjon (10) English – e-procurement (2) (-) English – e-procurement (2) Social dumping (1) Social dumping (1) 4 treff funnet Digital Tendering Tool Many organisations are increasingly adopting digital tools for tendering. This is an efficient approach that also improves the traceability and documentation of... Pay and Working Conditions in Public Contracts - Best Practice Guidance Socially responsible public procurements can help to set standards in the labour market and be a means of influencing actors in the market. Veileder om å stille krav til bruk av lærlinger i offentlige kontrakter Veilederen viser når oppdragsgiver må stille krav om bruk av lærlinger, hvilke krav som skal stilles og hvordan kontrollere kravene. Endringer i... Bærekraftig kjøp av mat og måltidstjenester Få kunnskap om hvordan gjøre miljøvennlige valg ved kjøp av mat og måltidstjenester og hvorfor det er viktig å ta bærekraftshensyn i matanskaffelser. Mer innhold om Veiledere Beste praksis for kontraktsoppfølging Veileder i evaluering av tilbud Veileder til regler om klima- og miljøhensyn Oppdatert: 11. april 2023
Digital Tendering Tool Many organisations are increasingly adopting digital tools for tendering. This is an efficient approach that also improves the traceability and documentation of...
Pay and Working Conditions in Public Contracts - Best Practice Guidance Socially responsible public procurements can help to set standards in the labour market and be a means of influencing actors in the market.
Veileder om å stille krav til bruk av lærlinger i offentlige kontrakter Veilederen viser når oppdragsgiver må stille krav om bruk av lærlinger, hvilke krav som skal stilles og hvordan kontrollere kravene. Endringer i...
Bærekraftig kjøp av mat og måltidstjenester Få kunnskap om hvordan gjøre miljøvennlige valg ved kjøp av mat og måltidstjenester og hvorfor det er viktig å ta bærekraftshensyn i matanskaffelser.