Finn oversikt over alle veiledere på anskaffelser.no. Reset filters FagkategorierDigitalisering (51) Digitalisering (51) EHF (40) EHF (40) Digital EHF prosess (24) Digital EHF prosess (24) X.5 EHF prosedyrer/teknikker (1) X.5 EHF prosedyrer/teknikker (1) X.6.1 EHF Digitale støtteprosesser (11) X.6.1 EHF Digitale støtteprosesser (11) X.6.2 EHF HR-støtte (1) (-) X.6.2 EHF HR-støtte (1) Spørsmål og svar (1) Spørsmål og svar (1) Anskaffelsesprosessen (14) Anskaffelsesprosessen (14) Innkjøpskategori (75) Innkjøpskategori (75) Bygg, anlegg og eiendom (45) Bygg, anlegg og eiendom (45) Emballasje (1) Emballasje (1) Fagsystemer for digitale anskaffelser (2) Fagsystemer for digitale anskaffelser (2) Helikoptertjenester (1) Helikoptertjenester (1) Helse- og sosialtjenester (2) Helse- og sosialtjenester (2) Hotell- og konferansetjenester (1) Hotell- og konferansetjenester (1) IT (6) IT (6) Konsulenttjenester (5) Konsulenttjenester (5) Mat og måltidstjenester (1) (-) Mat og måltidstjenester (1) Møbler (2) Møbler (2) Renholdstjenester (1) Renholdstjenester (1) Tekstiler (1) Tekstiler (1) Transport (10) Transport (10) Avtaler og regelverk (17) Avtaler og regelverk (17) Innkjøpsledelse (7) Innkjøpsledelse (7) Bærekraft (33) Bærekraft (33) Klima og miljø (22) Klima og miljø (22) Miljø (1) (-) Miljø (1) Sirkulære anskaffelser (2) Sirkulære anskaffelser (2) Menneskerettigheter (3) Menneskerettigheter (3) Arbeidslivskriminalitet (6) Arbeidslivskriminalitet (6) Innovasjon (10) Innovasjon (10) English – e-procurement (2) English – e-procurement (2) 3 treff funnet Bærekraftig kjøp av mat og måltidstjenester Få kunnskap om hvordan gjøre miljøvennlige valg ved kjøp av mat og måltidstjenester og hvorfor det er viktig å ta bærekraftshensyn i matanskaffelser. X.6.3 Aktivere og deaktivere leverandører Prosessen beskriver aktiviteter virksomheten må gjøre for å sjekke om varen/tjenesten er egnet for katalog eller punch-out, og om leverandørene kan delta i en... Miljøinformasjon for bruk i EHF-katalog og -faktura Bruk av elektronisk katalog og faktura (EHF) for å forenkle måling, rapportering og endre virksomhetens innkjøpsatferd ved å registrere miljømerker og CO2... Mer innhold om Veiledere Beste praksis for kontraktsoppfølging Veileder i evaluering av tilbud Veileder til regler om klima- og miljøhensyn Oppdatert: 11. april 2023
Bærekraftig kjøp av mat og måltidstjenester Få kunnskap om hvordan gjøre miljøvennlige valg ved kjøp av mat og måltidstjenester og hvorfor det er viktig å ta bærekraftshensyn i matanskaffelser.
X.6.3 Aktivere og deaktivere leverandører Prosessen beskriver aktiviteter virksomheten må gjøre for å sjekke om varen/tjenesten er egnet for katalog eller punch-out, og om leverandørene kan delta i en...
Miljøinformasjon for bruk i EHF-katalog og -faktura Bruk av elektronisk katalog og faktura (EHF) for å forenkle måling, rapportering og endre virksomhetens innkjøpsatferd ved å registrere miljømerker og CO2...