Mangler du sirkulære løsninger?

StartOff tilbyr finansiering til et nytt sirkulært innovasjonsprosjekt. Oppdragsgiver kan være alle typer offentlige virksomheter, og StartOff bistår i prosessen hvor oppstartsmarkedet utfordres til å utvikle en minimumsløsning som løser behovet.

Frist for prosjektforslag: 2. oktober

Sirkulærsatsningen

StartOff finansierer nå ett sirkulært innovasjonsprosjekt til i sin satsning! Sirkulære prosjekter tar utgangspunkt i behov for mer ombruk og økt levetid på produkter og materialer, og kan for eksempel handle om deleløsninger, sensorteknologi for å effektivisere avfallshåndtering, teknologi for å øke ombruksgraden, eller andre ting. Vi har nå tre pågående prosjekter i satsningen: Deling av kommunalt utstyr med Oslo kommune, Tenk sirkulært med Oslo kommune og Klar til bruk med Trondheim kommune.

Spørsmålstegn
Gjenbruk av byggematerialer
Deling av utstyr
Bærekraftig innkjøpspraksis

Mer om StartOff

StartOff er et statelig rammeverk hvor startups utvikler en MVP (minimum viable product) for å løse den offentlige virksomhetens behov, hvor StartOff tilbyr veiledning og prosjektstøtte til den offentlige oppdragsgiveren og leverandør i en tilrettelagt prosess. Sammenlignet med andre innovasjonsrammeverk er StartOff innrettet for mer avgrensede problemstillinger med kortere prosjektlengde og mindre kontraktsbeløp. Les mer om StartOff her.

Ordningen administreres av DFØ og utføres i samarbeid med Digitaliseringsdirektoratet og Leverandørutviklingsprogrammet.

Prosess figur
Illustrasjon: StartOff-prosessen

Kontaktinformasjon

Spørsmål? Ta kontakt!

startoff@dfo.no

Oppdatert: 18. september 2023

Kontakt

StartOff-teamet bistår med hjelp og støtte underveis i prosjektene. Har du spørsmål, er det bare å sende en e-post til startoff [at] dfo.no.

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.